Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všechny odhady a "vědecké" metody zklamaly.

Budeme asi čekat do půli prosince, kdo bude soudem označen za vítěze.

Celou tu dobu čekají USA nejspíš protesty i násilnosti v ulicích.

Že by to byl záměr Putina a jeho odborníků ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Tak zatím máme možnost namísto voleb sledovat spíše tradiční Trumpovo arogantní divadlo, poněvadž se opět chová jako sprostý drzý fracek.

Už aby z toho úřadu vystřelil.

0 0
možnosti

To ale bude znamenat přepisování nejen amerických dějin, více sociálních "jistot" pro nepřizpůsobivé a "nemakačenka" atd. Že by se ale zrovna USA chtěly vydat cestou pochybého experimentu zvaného socialismus? Navíc pokud zůstane senát v "držení" Republikánů, bude demokratický prezident jenom loutkou, která nic neprosadí, neb Senát to vždy smete za stolu.

1 0
možnosti

Asi nejlépe popsal situaci včera náš velvyslanec Hynek Kmoníček. Tyto americké volby jsou poslední, ve kterých má šanci uspět Republikánský kandidát, ty další už budou znamenat přesvědčivé vítězství Demokratů, ty následující pak drtivé. Kolem roku 2032 dojde v USA k tomu, že porvé v americké historii zde bude bělošská komunita v menšině. Ale k čemu tento vývoj povede, když více než polovina čenochů je zvyklá pouze "sedět" a čekat co jim kdo dá, takový systém se musí časem nutně zhroutit, což společně s postupnou a ekonomickou a vojenskou dominancí Číny povede k rychlejšímu pádu USA jako světové velmoci.

1 0
možnosti

Přesně tak!

A Bidenovi voliči z řad belochů jsou přesně těmi lidmi, kteří se domnívají, že nějaký celospolečenský trend lze zvrátit nějakými teatrálně ušlechtilými gesty nebo intelektuálně zabarvenými slovy a volbou takových lidí, kteří tohle nabízejí.

0 0
možnosti
Foto

Pane Gerlichu, opakujete zde po volbách rozšířený mýtus o tom, že se předvídalo Bidenovo obrovské vítězství. Není to pravda. Jistěže, demokraté, stejně tak jako republikáni byli nadšení, optimističtí a přeháněli. To ostatně k volbám patří a jen sotva najdete stranu či kandidáta, kteří vám řeknou že počítají s prohrou. Ovšem co se týče respekovaných a seriozních medií, tam nikde o zdrcující výhře demokratů nezaznělo ani slovo. Všechny prognozy predikovaly Bidenovu pravděpodobnou výhru, jenže to jsou prognozy a znalý člověk ví, že prognoza a skutečnost jsou dvě rozdílné věci.

Ovšem z opačné strany, to byl právě Trump, který při každé možné příležitosti hlásal, že svého protivníka zničí a že jednoznačně zvítězí. Nejsem Bidenův fanoušek, jako příznivec republikánských a konzervativních hodnot logicky odmítám i Donalda Trumpa, protože on je ničitelem a ostudou všeho, co tyto hodnoty představují. Pokud by ale zvítězil, musel bych to přijmout, stejně jako přijmu eventuální výhru Bidena, jehož přítomnost v Bílém domě může znamenat velké komplikace pro Izrael.

Bohužel, Trump a jeho příznivci se k demokracii ani nepřiblížili a jeho projev, který přednesl před několika hodinami vyvolal velkou vlnu nevole mezi jeho spolustraníky.

2 1
možnosti

Čtu Bloomberg, Washington Post, CNN, Wall Street Journal a jiné. Vesměs hlásili vedení Joe Bidena až kolem deseti procent. Ještě jsme se tomu smáli, že to bude zase jako 2016. Ale děkuji za Váš příspěvek.

0 0
možnosti

Zfalsovane pruzkumy a zfalsovane korespondecni hlasy

0 2
možnosti
Foto

Děkuji za článek přečtený jedním dechem. R^

1 0
možnosti
Foto

Rozdíl mezi průzkumy a realitou je dán vyšší účastí u voleb.

0 0
možnosti

L16u82k16a83s 86F43i64k28r

6. 11. 2020 1:49

Jako obvykle blabol.

0 1
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 604x
Pozoruji dění v ekonomice a politice a hledám vysvětlení. Poznání mi přináší vnitřní uspokojení.Mám ekonomické vš. vzdělání (Doc. CSc.)a životní zkušenosti. Delší dobu jsem žil a pracoval v USA, stát Illinois (15 let). Ale i vzdělaní se mohou mýlit a stáří není zárukou rozumu. Připouštím věcnou diskusi. 

Seznam rubrik